Tilbud!

PUMA Aviat Low ESD SRC 640891-43 ESD Sikkerhedssko S1P Skostørrelse (EU): 43 Sort, Rød 1 stk

890 kr.

Få stilfulde og sikre fødder med PUMA Aviat Low ESD SRC sikkerhedssko. Den unikke ESD-teknologi og skønne design gør dem uimodståelige.

Køb her

Varenummer (SKU): 8721100038657274 Kategori:

Introduktion:

Vær klar til at tage skridtet ind i sikkerhedens verden med vores PUMA Aviat Low ESD SRC sikkerhedssko. Disse sko er ikke kun et synligt udtryk for din beslutning om at prioritere din sikkerhed, men de er også en sofistikeret kombination af stil og funktionalitet. Lad mig tage dig på en rejse, hvor disse sko vil forvandle din arbejdsdag.

Produktbeskrivelse:

Træd ind i komfortens verden uden at gå på kompromis med sikkerheden med vores PUMA Aviat Low ESD SRC sikkerhedssko. Disse sko er en perfekt kombination af stil og funktionalitet, og giver dig en følelse af selvtillid og komfort hele dagen.

Med deres sorthvide design og røde accenter spreder disse sko en aura af professionalisme og dynamik. Uanset om du arbejder på et byggepladsen, et lager, eller endda en kontorbygning, vil disse sko sikre, at du ser godt ud og skiller dig ud på en positiv måde.

Men det er ikke kun udseendet, der gør disse sko fantastiske. Deres ESD-klassificering (elektrostatisk afladning) sikrer, at du beskyttes mod elektriske stød og statisk elektricitet. Du kan trygt og sikkert udføre dit arbejde uden unødvendige bekymringer.

Den innovative bounce mellem sål er en af de mest fremtrædende funktioner ved disse sko. Ved at kombinere det bedste af PU-materiale med et højere antal små luftbobler, opnår du en optimal stødabsorbering og energiretur. Dette betyder, at du kan gå og stå komfortabelt hele dagen uden træthed i fødderne.

Disse Aviat Low sikkerhedssko lever op til S1P standarden, hvilket betyder, at de har en sikkerhedståbeskyttelse, der kan modstå en kraft på op til 200 joule og har en beskyttende tåhætte. Derudover har de også en anti-slip sål, der giver et sikkert fodfæste, selv på glatte overflader.

Der er ingen grund til at ofre mode for sikkerhed. Vores PUMA Aviat Low ESD SRC sikkerhedssko er et perfekt eksempel på, hvordan du kan have begge dele. Træd ind i en verden af forbedret sikkerhed, komfort og stil med disse sko. Lad dem være din pålidelige makker på din arbejdsplads og oplev den forskel, det gør at have de rigtige sko på dine fødder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PUMA Aviat Low ESD SRC 640891-43 ESD Sikkerhedssko S1P Skostørrelse (EU): 43 Sort, Rød 1 stk”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.